Sherlock Season 3 Sneak Peek: He's Alive!

Sherlock‘s recently released teaser trailer for its upcoming Season 3 confirms what we already knew: Our hero survived that fall off the roof at the end of last season. (Still, it’s nice to see him in the flesh, right?)

RELATED | Sherlock Renewed for Season 4

As you rejoice, press PLAY and watch some ominous footage from the BBC One drama, intercut with Benedict Cumberbatch‘s Sherlock striding purposefully toward Martin Freeman‘s Watson in what looks like a restaurant. (And speaking of Watson, check out that ‘stache!)

Comments are monitored, so don’t go off topic, don’t frakkin’ curse and don’t bore us with how much your coworker’s sister-in-law makes per hour. Talk smart about TV!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

32 Comments
 1. Melinda says:

  I feel like I’ve been waiting 84 years

 2. alistaircrane says:

  He was shown alive at the end of the last episode.

 3. Abby says:

  Looking at that stache makes me actually wonder how much time will have past since the fall.

  Can’t wait for the new episodes!

 4. jdbasset says:

  oh, this made my day!!!!

 5. Ella says:

  Maybe I’m the only one surprised that he isn’t dead…..after all, he didn’t die until later in the books.

  • Drew says:

   And, you know, they showed him alive at the end of the last episode.

   • Ella says:

    Exactly. I have friends are like “He’s dead.” and I’m like….uh……

    • scooby says:

     Ha. They’re probably the same people who think a certain person from Downton Abbey ISN’T dead when we all know that actor is not coming back (cue Wizard of Oz gatekeeper voice) not no way not no how. They keep going ‘totally could’ve survived! Wait and see!’ Nope. Snuffed it. That said, Sherlock may not be dead, but after our first taste of new material in so long, I am. The only thing that can cure me–besides more cowbell–would be getting to see the next season/series of Sherlock. Hurry up, Moffat! I want to go to there!

 6. CBWBDK1 says:

  I can’t wait!! When will Sherlock return on the BBC??

 7. SH says:

  That’s quite a moustache, John.

 8. CA says:

  Of course Sherlock is alive. Did no one at TV Line watch the very end of the last episode??!! Sherlock was in the cemetary watching Watson at Sherlock’s gravesite. The real question is how he pulled off the nosedive from the roof and how he got all convinced is was him in the first place.

 9. Jeremy says:

  Can’t wait for Series 3. It’s been much too long already. Sherlock & Luther…… two of the best things on TV.

 10. Dreamrose says:

  I love the expression on Mycroft’s face – sort of like, “Oh, there you are, Sherlock. You do realize what a mess you’ve made, don’t you?”

 11. AT says:

  The question has never been whether he survived, but how. I seriously wonder how so many people missed seeing him watch John at the graveyard.

 12. Jj says:

  I’m happy it’s back, but they couldn’t come up with a better tag line? The show is called Sherlock and it was renewed. Sherlock is alive? NO SH*T, Sherlock!! Pun totally intended!!

 13. Dodo. says:

  This 25 second clip did not help in my sherlock withdrawal.

 14. Dreamrose says:

  Anyone else notice Sherlock’s reflection in Molly’s mirror? If someone did that to me, I’d be jumping out of my skin, I can assure you!

 15. Rebecca says:

  I feel like a kid on Christmas Day!!!! Woo hoo!! Can’t wait!!

 16. tstephen51 says:

  He jumped into the garbage truck that was pulling away as John got to the scene. John’s original vantage point had a building blocking his view of impact. Molly must’ve then flung a fake corpse out into the sidewalk. Elementary, folks, elementary.

 17. martin says:

  Jesus Christ, reading the posts on here no wonder this country is going down the pan, you are all completely moronic, saying you’re glad he didn’t die and people spoiled it for you seeing him alive. Read the books you coronation street, eastenders lovin scum!!!

 18. Men hvis du kun ønsker medarbejdere og deres familier til at nyde godt lydbøger er forstørrelsesglas og punktlæsere. På dette område, bør folk vide om mange andre processer i produktsalg såsom vejledning i at håndtere mindre VVS problemer. Sixtythree procent af Gen Y respondenterne sagde, at de planlægger at flytte i de næste fem år, sammen med 63, der er blevet ramt af den violette storme i Oklahoma og i hele sydvest.Kom i sekunder, når du forvandle et elasticwaisted nederdel i en stropløs kjole. Gennemsøge genbrugsforretning eller din mor barsel tøj for enkle, midterlængde nederdele med en bred elastik i taljen. Bæres under armene og parret med et bredt bælte, kan du oprette en elegant cocktail kjole, der smigrer din tyndeste funktioner og efterlader masser af plads til din mave bule ..Alle større nyhedsmedier forretninger vil blive sendt en krypteret kopi af de seneste skatteår, at din virksomhed har haft på fil, da du ikke har dem alle i en praktisk elektronisk form. Årene før 2010 vil være af stor interesse for mange . Hvis parterne er interesserede ikke ønsker den krypterede nøgle frigivet til offentligheden for at låse disse dokumenter den 28. september i år, så betalingen bliver nødvendigt ..Uld frakker er en nødvendig beklædningsgenstand, som du har brug for at opretholde i den barske tilstand kolde vinter. De er lavet af ren dyrepels og dermed temmelig dyrt. Så hvis du kommer til at investere dine penge i denne kindofa kjole denne vinter, så skal du sikre, at du bruger dine penge på noget, der er værd.NYSportsJournalism: Dine Jordan Brand sko er kendt for de billeder og symboler fra dit personlige liv. Der er Kamme til skoen for New Orleans, som også kaldes Crescent City. Hvis man ser på skoen er ser ud som om der er bare forskellige design elementer, men de rent faktisk er stykker fra mit liv.Tebow vil kappes om sendetid med Jordan, der er den ledende talsmand for rivaliserende Hanes, som ansigt Staycool, Jockey ny kollektion af innovative undertøj, designet til at hjælpe med at regulere hudens temperatur og holder dig kølig og komfortabel. i henhold til brand. Selskab til at tilbyde undertøj behandlet med Outlast en moisturewicking proces, som blev udviklet til NASA mere end 20 år siden for at give temperatur regulering. Hanes og Under Armour er blandt de andre selskaber,der også producerer varer med moisturewicking stof, men de bruger ikke Outlast processen ..

 19. Lecholls says:

  Just hearing the music makes me so excited. Oh, how I love Sherlock!